2013 m. gruodžio 6 d., penktadienis

Kepti varškėčiai (kitaip)

    Mūsų mėgstami pusryčiai :) Labai greitai pagaminami, tuo pačiu greitai ir suvalgomi :))) Patiekti galima su grietine ir cukrumi, su mėgstama uogiene, ar su šaldytomis uogomis. Tikrai skanučiai.....
   Reikės: 200 g varškės, 1 kiaušinis, 3-4 šaukštai cukraus, mažiau nei pusė puodelio pieno (tiks ir pasūkos),  vanilinis cukrus (pagal skonį), miltai (berkite po  truputį, kol nelips prie rankų).
   Gamyba: Iš visų produktų išminkyti tešlą. Stalo viršų pabarstyti miltais, iškočioti maždaug 1 cm storio blyną, ir su stiklinės ar puodelio pagalba išspausti blynukus. Juos kepti įkaitintoje keptuvėje ant vidutinio kaitrumo ugnies. Iki kol įgaus auksinę spalvą iš abiejų pusių. Pagardinkite uogiene, grietine, ar uogomis. Skanaus.....


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą