Esu tikra, kad paragavus, šie skanučiai paliks gerą įspūdį. Man skanu buvo juos valgyti ir kaip garnyrą prie kepsnio, ir vienus pamirkius į česnakinį padažiuką.
Reikės:
3 puodelių virtų ryžių;
puse puodelio tarkuotų morkų;
puse puodelio tarkuoto sūrio;
smulkintų petražolių;
puodelis pieno;
puodelis miltų;
1 arbatinis šaukštelis mielių (sausų), druskos.
Gamybos eiga:
Sumaišykite visus ingredientus, švelniai. Tešla turi būti minkšta. Įkaitinkite aliejų, ir šaukštu dėkite į jį kepti pūkučius. Masės nuo šaukšto nuėmimui naudokite antrą šaukštą. Kepkite kol gražiai paruduos. Skanaus!!!!!!
Recepto šaltinis čia.
Pamatęs šį receptą, sugalvojau dar vieną jo atmainą :) PVZ: tie patys 3 puodeliai ryžių, 1 svogūnas nu arba 2 :D, jei morkos tarkuotos tai svogūnai smulkiai supjaustyti, koki 2 šaukštai krakmolo, 3-4 šaukštai riebesnio majonezo, 3 kiaušiniai, druskytė, pipiriukai ir taip pat viskas iškepama aliejuje :) čia ne į temą, bet dažniausiai man tokie receptai " iš oro" pasiteisina :) o jūsų "Ryžių pūkučiams" manau labai daug skonio prideda sūris :)
AtsakytiPanaikintiNa šaunu, kad Jums kyla dar papildomų idėjų papildyti receptukus. Aš esu už kūrybingus ir sumanius žmogeliukus :) Jus pabandykit ir įvertinkit, aš tada taip pat išbandysiu jūsiškį variantą :)
PanaikintiPabandžiau iškart kai pamačiau:) , kadangi esu ryžių draugas, tai šie jūsų paplotėliai liuks :) savosios improvizacijos dar nebandžiau ir pats, bet išauš ir tam valanda :)
PanaikintiLabas vakaras, Gal galit pasakyti, kokio turio mazdaug emetpuodeli? Aciu labai :)
AtsakytiPanaikintiSunku pasakyt. Maždaug 250, gali būti ir stiklinė.
Panaikintio sūris fermentinis ar koks?
AtsakytiPanaikintisweikute rytoj bandysiu pasidaryti :)
AtsakytiPanaikintiParasykite recepta su kuo Galima ryziu pukucius valgyti, ten kazkos baltas padazas toj nuotraukoje , . laukiu recepto. Aciu
AtsakytiPanaikintiPadažas standartinis: majonezas, grietinė, česnakas, krapai.
Panaikinti