2014 m. gruodžio 30 d., antradienis

Sultingasis kumpis

              Naujieji jau visai ne už kalnų. Ir turbūt dar nesate nusprendę, ką norėtumėte matyti ant savo vaišių stalo? Galiu rekomenduotį šį puikaus skonio kumpį, kurio proceso eiga be galo paprasta ir kontrolės "prie keptuvės" nereikalaujanti. Kumpis nuostabus, sultingas, nes visas skonis mėsoje lieka kepimo rankovės dėka. 
               Kepiau 1 kg.  su trupučiu kiaulienos kumpio gabalą su oda. Vieną parą palaikiau kol marinavosi, tam naudojau "Saudos" prieskonius skirtus kiaulienai, druskos, maltų juodųjų pipirų. Taip pat galima užtarkuoti morką ir įtrinti česnaku. Orkaitę įkaitinau iki  190 laipsnių temp. Kumpį įdėjau į kepimo rankovę aplink apdėjau ketvirčiais pjaustytas ir gerai išplautas bulves. Kepiau 1-1,5 val. Skanaus :)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą