2016 m. sausio 7 d., ketvirtadienis

Vafliniai čeburekai


          Kai skubate ar užklumpa netikėti svečiai, verčiatės per galvą ir nerimastingai sukatės virtuvėje galvodami kuo pavaišinti? Tada į pagalbą atskubės šie super čeburekai. Laiko daug nesugaišite, o ir produktų daug nereikės.
         Tereikia tik: 
         500-600 g. mėsos faršo;
         prieskonių mėsai;
         1 vnt. kiaušinio;
         blynų tešlos;
         2 pak. apvalių vaflių
         Gamybos procesas:
         Sumaišyti mėsos faršą su prieskoniais ir kiaušiniu. Vaflio vieną lakštą "užkloti" faršo mase, ant viršaus uždėti antrą vaflį.  Perpjauti per pusę. Merkti į blynų tešlą, ir kepti įkaitintoje keptuvėje su nedideliu kiekiu aliejaus. Kepti iš abiejų pusių. Valgyti su daržovėmis arba vienus.
         SKANAUS!!!!!!!






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą