Kartą paragavus nenustojau gaminti. Tai salotos, kurios patiks kiekvienam išalkusiam ar prie puikaus vyno taurės. Skonis savitai geras, turi pikantiškumo ir kartu aštrumo.
Reikia turėti:
maišelio sūrių krekerių;
nedidelio pakelio krabų;
2 vnt. pomidorų;
2 skilt. česnako;
2 šaukštai krienų;
4 šaukštai majonezo;
daug krapų, druskos ir pipirų (maltų juodųjų).
Gamyba:
Pomidorus ir krabus supjaustykite kubeliais. Dėkite į indą. Pasiruoškite padažą: iš majonezo, krienų ir česnako. Pabarstykite maltais juodaisiais pipirais, bei šiek tiek druskytės. Padažą gerai sumaišykite. Krabus ir pomidorus pabarstykite gausiai krapais. Viską galite sluoksniuoti, bet svarbu, kad paskutinis sluoksnis būtų padažo. Salotas krekeriais apdėkite prieš patiekdami, kad šie nuo stovėjimo neišmirktų.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą