2015 m. vasario 3 d., antradienis

Obuolių pyragas


                Ko gero pats populiariausias ir greičiausias pyragas mano šeimoje. Tam užtrunki tik valandą, produktų visada randi šaldytuve, o skonis pats nuostabiausias. Todėl jeigu Jūsų skrandis užsigeidė saldaus skonio, nesukit galvos, į pagalbą griebkite šį receptą :)
                       Reikės: 
                       4 kiaušinių (kartais dedu ir mažiau);
                       2 stiklinės miltų;
                       1,5 stiklinės cukraus;
                       2 stiklinės tarkuotų obuolių;
                       nepilna stiklinė aliejaus;
                       arbatinis šaukštelis (nubrauktas) sodos.
                      Gamybos eiga:
                      Kiaušinius suplakti su cukrumi, tada pilti palaipsniui miltus su soda. Supilti aliejų. Dar paplakti. O pabaigoje įmaišyti obuolius. Maišykite atsargiai su šaukštu. Kepimo skardą ištepkite aliejumi. Pilkite tešlą ir šaukite į karštą orkaitę įkaitintą iki 180 laipsnių temp.  Kepimo laikas apie 30-40 minučių.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą