2015 m. kovo 21 d., šeštadienis

Vengriškas guliašas



                      Be mėsos pietų neįsivaizduoju. Visada stengiuosi gaminti sočiai ir skaniai. Todėl pietums "užtaisiau" šį nuostabų troškinuką.

                     Ingredientai:
                     600 g. kiaulienos sprandinės;
                     1 šaukštas pomidorų tyrės;
                     1 litro vandens;
                     1 svogūnas;
                     2 skiltelės česnako;
                     1 morka;
                     malti juodieji pipirai, druska;
                     2-4  šaukštai miltų;
                     aliejuko mėsos kepimui;
                   
                     Gaminimo eiga:
                     Mėsą supjaustome nedideliais gabaliukais. Pakepiname keptuvėje. Dedame į puodą, kuriame troškinsime.  Tada pakepiname svogūną, česnaką ir tarkuotą  morką. Pabarstykite prieskoniais. Įdėkite pomidorų tyrės, maišykite, sudėkite miltus (berkite jų tiek, kokio tirštumo guliašą mėgstate). Skieskite vandeniu. Viską supilkite ant mėsos ir dar užpilkite dar vandeniu.Troškinkite apie 40 min.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą