2015 m. kovo 31 d., antradienis

Vištienos kepsniai su traškiomis bulvėmis


                      Standartiškai, pietūs turi būti iš mėsos. Aš pritariu, todėl vištiena yra tobula mėsa sultingiems ir skaniems pietums.  Labai patariu pasigaminti šiuos vištienos kepsnius, nes laiko daug nesugaišite. Iš vakaro pasiruošus mėsą, ją greitai apkepsite prieš tai pamirkius kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose kelis kartus. Visada naudoju vištienos filė. 
                         Bulves nulupti, supjaustyti, įtrinti prieskoniais, apšlakstyti aliejumi ir kepti orkaitėje, kol gražiai apskrus, maždaug 30-35 min.

.•´ ¸.•¨) ¸.•¨).
(¸.•´ (¸.•´ (¸.•¨¯`
Bon Appetit  


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą