Taigi ingredientai:
500 g kakavinių meduolių (gali būti ir paprasti)
500 g grietinės (riebesnės)
2 šaukštai cukraus pudros
4 bananai
Grietinę išmaišome su cukraus pudra. Į torto formą sutrupinkite trečdalį meduolių ir ant viršaus užpilkite apie ketvirtadalį viso kremo.
Tada ant pirmo kremo sluoksnio išdėliojame du riekelėmis supjaustytus bananus. Ant jų vėl šiek tiek kremo, bet nedaug.
Tada vėl sluoksnis trupintų meduolių, likę bananai ir likęs kremas.
Viršų papuoškite trupintais meduoliais ir padėkite tortą į šaldytuvą bent 4 val.
P.S. Galite skonį "paryškinti" vaisiais, šį kartą tą ir aš padariau. Tortas gavosi gaivesnis ir rūgštesnis.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą