Esu įsitikinusi, kad šie maltos vištienos gabaliukai jus prikaustys prie lėkštės :)
Tobulai traškūs, minkšti ir sultingi gabaliukai praturtins jūsų mėgstamiausių receptų sąrašą. Puikiai dera su jūsų mėgstamomis salotomis, ar kitu garnyru, tinka valgyti su padažu ar tiesiog vienus.
Reikia šaldytuve turėti:
500 g. vištienos (aš rinkausi filė);
vietoj vandens pyliau grietinėlės, maždaug 50 ml. iki 100 ml. (tiesiog reikia stebėti, kad nebūtų per skysta);
pyliau mėgstamų prieskonių skirtų vištienai;
1 vnt. kiaušinio;
apvoliojimui naudojau džiūvėsėlius ir kiaušinių plakinį;
aliejaus virimui.
Eiga:
Maltą vištieną sumaišiau su prieskoniais, kiaušiniu ir grietinėle. Masė neturi būti skysta, kitaip bus sudėtinga formuoti. Dariau pailgus, maždaug nykščio ilgio gabalėlius. Kiekvieną gabaliuką apvoliojau po 2 kartus kiaušinių plakinyje ir džiūvėsėliuose.
Kepiau gruzdintuvėje, kol gražiai apskrudo.
SKANAUS.....
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą