2013 m. lapkričio 8 d., penktadienis

Biskvitinės bandelės keptos sumuštinių keptuvėje

 Labai pasiteisino šios nuostabios bandelės. Minkštutės, purios ir su gardžiu įdaru. Žinoma jam pasirinkti galite tai, ką labai mėgstate, esu bandžiusi ir su obuoliais ir su nutella, buvo skanu.
Reikalinga:
4 kiaušiniai 
0,5 stiklinės cukraus vanilinio cukraus 100 g sviesto 1 stiklinė miltų 1 šaukštas krakmolo 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių įdarui tiks obuoliai su cinamonu, uogienė ar uogos, šokoladas ir t.t.
Gamyba:
Suplakite kiaušinius kartu su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Supilkite tirpintą sviestą. Ir plakant po truputėlį pilkite miltus, krakmolą ir kepimo miltelius. Tešlos dėkite po nepilną šaukštą į kiekvieną sumuštinių keptuvės skyrelį. Ant viršaus krėskite įdaro ir dar truputėlis tešlos. Kepti apie 4-5 min. 

Recepto šaltinis iš SM.

9 komentarai:

  1. būtinai paragausiu,išsikepus,ačiū

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kaip čia taip - reikalingų produktų sąraše rašoma apie kepimo miltelius,gamybos eigoje-apie nugesintą sodą....

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Vieną galvoju, kitą rašau :) Bet iš esmės jokio skirtumo ką dėsite. Jeigu turite sodą, dėkite, jeigu turite kep. milt. galėti dėti juos. Skonio nekeičia :)

      Panaikinti
    2. Tiesa, visada dėkinga už pastebėjimus. Koreguota jau :)

      Panaikinti
  3. Prie reikalinga galėtumėte sudėlioti kablelius arba rašyti kiekvieną produktą naujoje eilutėje. Manau būtų labiau suprantama, koks produktas ir jo kiekis yra reikalingas :) O šiaip dėkui už receptą, būtinai pabandysiu pasigaminti :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labais skanu!!! Ismeginta ;)) Aciu :)

    AtsakytiPanaikinti