Labai labai tobuli. Rekomenduoju pusryčiams. Pikantiško skonio, viduje drėgni, nuo sūrio tąsūs, malonaus skonio pyragėliai. Jei atvirai, tai vos spėjau kepti, šeima suvalgė net karštus 👀. Masės ingridientus galite keisti pagal savo skonį, įdėjus jalapeno pipiro tiks aštriai mėgstančiai šeimai. Na ką, daugiau nevyniosiu žodžių į vatą, išbandykite patys.
180 gramų | kvietinių miltų |
150 gramų | virto kumpio |
150 mililitrų | pieno (maišiau su kefyru) |
2 vienetai | kiaušinių |
50 mililitrų | aliejaus |
50 gramų | sūrio (tarkuoto) |
1 saujelė | svogūnų laiškų |
1 saujelė | krapų |
1 šaukštelis | kepimo miltelių (dėjau nugesintos sodos) |
pagal skonį | druskos |
pagal skonį | pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Kiaušinius šiek tiek paplakite, įpilkite pieno. Miltus persijokite su kepimo milteliais ir sumaišykite su skystais produktais.
2.
Sūrį sutarkuoti, kumpį supjaustyti smulkiais kubeliais. Sudėti į tešlą, berti prieskonius ir išmaišyti. Tešlą supilstyti į keksiukų formeles, pripildant ne daugiau kaip 2/3 formelės tūrio, jie pakyla, todėl tai įsivertinkite.
3.
Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
|
|
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą