![]() |
Labai labai tobuli. Rekomenduoju pusryčiams. Pikantiško skonio, viduje drėgni, nuo sūrio tąsūs, malonaus skonio pyragėliai. Jei atvirai, tai vos spėjau kepti, šeima suvalgė net karštus 👀. Masės ingridientus galite keisti pagal savo skonį, įdėjus jalapeno pipiro tiks aštriai mėgstančiai šeimai. Na ką, daugiau nevyniosiu žodžių į vatą, išbandykite patys.
| 180 gramų | kvietinių miltų |
| 150 gramų | virto kumpio |
| 150 mililitrų | pieno (maišiau su kefyru) |
| 2 vienetai | kiaušinių |
| 50 mililitrų | aliejaus |
| 50 gramų | sūrio (tarkuoto) |
| 1 saujelė | svogūnų laiškų |
| 1 saujelė | krapų |
| 1 šaukštelis | kepimo miltelių (dėjau nugesintos sodos) |
| pagal skonį | druskos |
| pagal skonį | pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Kiaušinius šiek tiek paplakite, įpilkite pieno. Miltus persijokite su kepimo milteliais ir sumaišykite su skystais produktais.
2.
Sūrį sutarkuoti, kumpį supjaustyti smulkiais kubeliais. Sudėti į tešlą, berti prieskonius ir išmaišyti. Tešlą supilstyti į keksiukų formeles, pripildant ne daugiau kaip 2/3 formelės tūrio, jie pakyla, todėl tai įsivertinkite.
3.
Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
|

|




Komentarų nėra:
Rašyti komentarą