2020 m. balandžio 24 d., penktadienis

Pusryčių pyragėliai

     


       Labai labai tobuli. Rekomenduoju pusryčiams. Pikantiško skonio, viduje drėgni, nuo sūrio tąsūs, malonaus skonio pyragėliai. Jei atvirai, tai vos spėjau kepti, šeima suvalgė net karštus 👀. Masės ingridientus galite keisti pagal savo skonį, įdėjus jalapeno pipiro tiks aštriai mėgstančiai šeimai. Na ką, daugiau nevyniosiu žodžių į vatą, išbandykite patys.




                                     REIKIA:
       
           180 gramųkvietinių miltų
           150 gramųvirto kumpio
          150 mililitrųpieno (maišiau su kefyru)
          2 vienetaikiaušinių
         50 mililitrųaliejaus
         50 gramųsūrio (tarkuoto)
         1 saujelėsvogūnų laiškų
         1 saujelėkrapų
         1 šaukšteliskepimo miltelių (dėjau nugesintos sodos)
        pagal skonįdruskos
        pagal skonįpipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:

1.
Kiaušinius šiek tiek paplakite, įpilkite pieno. Miltus persijokite su kepimo milteliais ir sumaišykite su skystais produktais.
2.
Sūrį sutarkuoti, kumpį supjaustyti smulkiais kubeliais. Sudėti į tešlą, berti prieskonius ir išmaišyti. Tešlą supilstyti į keksiukų formeles, pripildant ne daugiau kaip 2/3 formelės tūrio, jie pakyla, todėl tai įsivertinkite.
3.
Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.











                                     
        
Recepto šaltinis čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą